david van dyck
 
David Vandyck boeken.
Het is niet de vraag of, maar wanneer" David Vandyck gewoon Vandyck wordt, want sinds 2006 gebeurde er voor hem op muzikaal vlak onverwacht bijzonder veel: David ging testzingen bij Erik De Burie van de muziekuitgeverij EDB" produktiegroep" in Waregem en greep op verbluffende wijze zijn kans.
David Vandyck Biografie.
In de zomer is Voel de beat, een eigen geschreven song van David met producer Patrick Hamilton en bassist Vincent Pierens heel vaak te horen op alle radio's' en TV. Op 12 september, de verjaardag van David, is het eindelijk zover!
David Vandyck boek je bij The Booking Company.
Eind september gaat David hopelijk met zoveel mogelijk fans samen op fanreis naar Malaga in Spanje en in het najaar volgen er enkele leuke verrassingen in het kader van zijn 40ste verjaardag. Intussen is David Vandyck hard aan het werken aan een nieuwe, en tevens vierde studioalbum.
David Vandyck Wikipedia.
David Vandyck Ik Leef Voor Jou 2018. David Vandyck Live in Concert in 2016. Een gouden plaat voor meer dan 10.000 verkochte exemplaren van het album Dichtbij. David Vandyck live tijdens Een Winteravond met David Vandyck, december 2016. Album met hitnoteringen in de Vlaamse Ultratop 200 albums Datum van.
David Vandyck Startpagina Facebook.
David Vandyck heeft deze zomer voor het eerst echt aan heel Vlaanderen kunnen laten zien dat hij er staat als zanger. Na zijn zomerhit Ik Leef Voor Jou en een uiterst succesvolle zomer is David nu ook genomineerd voor de Story Awards 2018. Stem daarom David mee tot Beste Zanger Van Het Jaar via: https//bit.ly/2MvnbDH.:
David Vandyck Biografie VivaVlaanderen.
Claire, toevallig aan David gekoppeld nadat zij elkaar tijdens een optreden in Lochristi ontmoet hadden én de titelsong Dichtbij van de hand van Gabrïel Peeters, David Vandyck en Patrick Hamilton. Wie de oren spitst hoort in dit nummer dat David bewust een beetje aanleunt bij Marco Borsato.
David Vandyck Agenda Concerten.
KERSTCONCERT DAVID VANDYCK. Adres: Basiliek Dadizele, Plaats, 8890 Moorslede. VIP-Ticket: 49 euro eerste 5 rijen, fotomoment met David door professionele fotograaf, set van 4 David Vandyck'-kerstballen' en kerstkaart met handgeschreven wensen. Standaardticket: 25 euro vanaf 6de rij, mogelijkheid tot selfie-moment met David aan de merchandising stand.
David Vandyck Welkom op de officiële website van David Vandyck.
Vanaf vrijdag 10/08 kan je op de David Vandyck Fanzone je tickets reserveren om de exclusieve showcase met live band van het nieuwe album van David Vandyck op donderdagavond 13/09/2018 in primeur bij te wonen. Meer info vrijdag op de Fanzone!

Contacteer ons