Hitlists
 
You make us Q Qmusic.
Top 40 Hitlist In My Mind is voor de zesde keer de populairste 28/10/2018. Top 40 Hitlist In My Mind is al vijf weken de populairste 21/10/2018. Top 40 Hitlist In My Mind is opnieuw de populairste hit van de week 14/10/2018.
Meppende ex-leraar zet twee nieuwe namen op hitlist Sport Telegraaf.nl.
Meppende ex-leraar zet twee nieuwe namen op hitlist. Sport 02 jul. In Telesport VNDG: ex-leraar Jeff Horn deelt gevoelige klap uit aan wereldkampioen boksen Manny Pacquiao, Jos van Emden neemt in Tour de France afscheid van baby en open dag bij FC Twente.
Dance hitlist top 100 5 Muziekweb.
Stromaes eerste single Alors On Danse was direct een grote hit, ook in Nederland. Zijn definitieve doorbraak komt met het album Racine Carrée 2013 en de daarvan afkomstige hits Papaoutai met een rake tekst over het opgroeien zonder vader en het nummer Formidable, die beide uitgroeien tot veelbekeken filmpjes op YouTube.
Dutch Charts dutchcharts.nl.
Imagine John Limited To 500 Copies. Weit du, was ich an dir mag. 82876 87043 2. And Then There Were Three Live At The Nottingham Playhouse July 1977. Live At The Jive Hive. We Are Together. Dance In The Rain.
Top 40 Hitlist Wikipedia.
Naast de Top 40 Hitlist worden uit deze gegevens ook wekelijks de Tiplist en Dance Hitlist samengesteld. De eerste Top 40 Hitlist werd uitgezonden op zaterdag 10 oktober 2009 met I Gotta Feeling van Black Eyes Peas als nr. In de geschiedenis van de lijst is het nog maar een paar keer voorgevallen dat een liedje binnenkwam op nr.
Hoogste temperaturen in Nederland.
De lijst toont de warmste weerstations van de dag in Nederland. Aangezien de temperatuur over het algemeen overdag het hoogst is, wordt die s avonds opnieuw geactualiseerd en toont dan de hoogste dagtemperaturen tussen 8 en 20 uur zomertijd of tussen 7 en 19 uur wintertijd.
Hitlist definitie Encyclo.
Hitlist is de groepsnaam van de hitlijsten van de Vlaamse Media Maatschappij, de Hitlists worden samengesteld uit data van Nielsen Music Control, Nielsen Soundscan en De Vos Jansen. De lijsten worden iedere zaterdag vernieuwd en worden gespeeld op zowel Q-music, JIM als JOE fm.
De definitieve FTM Hitlist 2016 FTM.
Hieronder vind je de definitieve FTM Hitlist 2016. Rest mij nog de lezers die nummers voor onze hitlist hebben ingestuurd te bedanken en jou namens de redactie een gelukkig 2017 te wensen! Druk op play en geniet van de muziekfragmenten.

Contacteer ons